Rulouri de somon cu sos de iaurt

Rulouri de somon cu sos de iaurt

O rețetă ușor de preparat pentru un antreu delicios și elegant în care gustul pregnant al somonului se asociază perfect cu cel al brânzeturilor. 

Rețetă pentru 4 persoane; Timp de preparare - 30 de minute.

INGREDIENTE

PREPARARE

  • Răzuiți morcovii într-un bol.
  • Condimentați cu ulei de măsline extravirgin, un vârf de sare și un vârf de piper și amestecați bine.
  • Întindeți feliile de somon pe o suprafață, așezați o felie de scamorza peste fiecare și completați cu morcovii rași.
  • Rulați somonul și fixați-l cu scobitori.
  • Pentru sos: puneți iaurtul Sterilgarda într-un bol și condimentați cu uleiul de măsline extravirgin, un vârf de sare, sucul de lămâie și arpagicul.
  • Amestecați bine toate ingredientele și lăsați sosul să se odihnească câteva minute.
  • Aranjați două felii de brânză scamorza pe fundul fiecărei farfurii și așezați două rulouri deasupra, însoțindu-le cu sosul de iaurt.

PREGĂTIȚI ACEASTA REȚETĂ CU: