Rețete
Rulouri de somon cu sos de iaurt
O rețetă ușor de preparat pentru un antreu delicios și elegant în care gustul pregnant al somonului se asociază perfect cu cel al brânzeturilor.
Finger de mezeluri asortate
Pentru un antipasto de efect nu ai nevoie decât de câteva mezeluri de calitate și un condiment care să le potențeze.
Înghețată de iaurt cu perle balsamice
Perlele de aceto basamico pot fi folosite într-un infinit de combinații datorită gustului lor dulce-acrișor. Iată o idee de desert simplu și răcoritor.
Salată de fructe cu perle balsamice
Pentru a transforma o salată de fructe obișnuită într-un desert care să îți impresioneze oaspeții nu ai nevoie decât de un condiment versatil -...
Fettuccine cu crevete cu aromă de portocală marinați în Condimento Balsamico Bianco
Aceto balsamico este un condiment delicat care pune în valoare ingredientele proaspete și pline de savoare ale bucătăriei italiene.
Scoici Capesante gratinate cu perle balsamice
Perlele de oțet balsamic complimentează cu succes preparatele din fructe de mare atunci când sunt adăugate la momentul potrivit.
Trandafiri de carpaccio de vițel
Feliile de carpaccio de vită proaspăt necesită metode blânde de preparare și condimentare pentru a-și păstra gustul delicat.
Piept de rață feliat cu aromă de portocale și perle balsamice
Un preparat principal din carne de rață pentru care este foarte important să păstrezi echilibrul bogăției de gusturi și condimente.